Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Kemer takma oranı yüzde seksen oldu
Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü Trafik şube birimi Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve Ulasal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özbaran, ”Kask olayında başarılı olduk, Urfanatik Gazetesinde çıkan bir haberde motosiklet sürücüsü Bayramda kaza yaptığını ve kask sayesinde hayatta olduğu belirtti. Bu sevindirici bir haberdir.
 
Polis evinde Trafik Denetleme Şube Müdürü Yavuz Özbaran tarafından organize edilen kahvaltılı basın toplantısı Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Doktor Yavuz Özbaran, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Haluk Karadağ ve basın mensupları katıldı.
 
Toplantında Şanlıurfa’nın büyük bir hızla geliştiğini anlatan Yavuz Özbaran kentin trafiğinin de bu ölçüde önemli mesafe kat ettiğini söyledi. Özbaran, toplantıda kask takma, ışık ihlalleri, emniyet kemeri uygulaması gibi birçok önemli uygulamanın sonuçlarını açıkladı.
 
EDS'nin devreye girmesiyle cezai yaptırımlarla kırmızı ışık ihlallerinin yüzde 3'lere indiği Şanlıurfa'da, EDS'de emniyet kemeri uygulaması da yüzde seksenlere çıktı
 
Emniyet Müdürlüğü, bilboardlara astığı ikazlar, dağıttı broşürler ve trafik uygulamalarında yapılan cezasız uygulamalarla bu rakamı yüzde 40'lara çıkardı. Daha sonra EDS uygulamasına geçen Emniyet Müdürlüğü, emniyet kemeri takmayan sürücülere ceza kesmeye başladı. Kesilen cezaların ardından kentte Emniyet Kemeri takan sürücülerin oranı yüzde 80'e çıktı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48