Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Kaymakam Esen’den Şehit Aileleri Derneğine veda ziyareti
Kaymakam Metin Esen’ni, Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve dernek üyeleri karşıladılar.

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden Kaymakam Esen, üç yıldır büyük bir onurla yürütmekte olduğum Haliliye Kaymakamlığı görevimden yarın ayrılacağım. Görev yaptığım süre içerisinde hep beraber olduk, birlikte çok güzel işler yaptık. Şanlıurfa’da üç yıl Kaymakamlık yapmak, şahsım ve ailem için büyük bir mutluluk vesilesi olmuştur. Şanlıurfa’da görev yaparken, sadece mesleki sorumluluk anlayışıyla değil, aynı zamanda milli bir görev ve kutsal bir nöbet anlayışıyla hizmet etmeye çalıştım. Görev yaptığım süre içerisinde; adil, dürüst, katılımcı, halka yakın, duyarlı, pratik ve dinamik bir yönetici olmaya gayret ettim.

“ŞEHİTLERİMİZE SAYGIMIZ SONSUZDUR”
Bağımsızlığımız ve hürriyetimiz için tereddüt dahi etmeden canını veren şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin her daim hafızasında ve yüreğindeki yerini korumaktadır. Bağımsızlık, milletimiz için her zaman her şeyin üzerindedir. Kurtuluş mücadelemizden bugüne bağımsızlığı, hürriyeti, vatan toprağı ve bayrağı için şehit olmayı göze alan bir millet olarak şehitlerimize olan saygımız da sonsuzdur. Tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Şanlıurfa’dan sizlerle olan güzel hatıralarla ayrılmayı Allah bize nasip etti, hepiniz hakkınızı helal edin. üç yıllık süre zarfında burada bir aile olduk, yeni görev yerimde bir kardeşiniz, evladınız olduğunu ve kapımızın sizlere 7/24 açık olduğunu unutmayın” diyerek tüm şehit yakınları ve gazilerden helallik istedi.

Veda ziyaretinde duygulu anlar yaşandı. Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Derneğimizin faaliyetlerinde her zaman yanımızda olan, Şehit ve Gazi Ailelerini kendi Ailesi gibi gören, bizlere maddi ve manevi her türlü desteği sağlayan Kaymakamımız Metin Esen, Biz Şehit ve Gazi Ailelerimizin her zaman kalbinde olacaktır. Tüm Şehit ve Gazi Aileleri adına bizlere göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı teşekkür ederken, yeni görevinizde başarılar diliyorum dedi. Günün anısına Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Kaymakam Metin Esen’e plaket takdim etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49