Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Kaymakam Doğan’dan Bayram Mesajı
Tüm Hilvanlıların bayramını kutlayan Kaymakam Doğan, kısıtlama süreci ile ilgili önemli mesajlar verdi.
Kıymetli Hilvanlı vatandaşlarım; başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir mübarek ramazan ayını daha üzülerek geride bırakıyoruz. Ramazan ayı, İslami duyguların daha bir başka yaşandığı, hoşgörünün zirve yaptığı, paylaşımların artarak azami seviyeye çıktığı bir aydır. Cenab-ı Haktan temennim, bizlere ezan seslerinin yankılandığı bu topraklarda içerisinde bin aydan daha kıymetli gecenin bulunduğu daha nice ramazan aylarını yaşatmasıdır.
Aziz vatandaşlarım, ne yazık ki; 2020 yılında olduğu gibi bu yıl da korona virüs, toplumca mücadele ettiğimiz salgın olarak varlığını sürdürmektedir. Ekonomik, kültürel ve sosyal yaşantımızı ziyadesiyle etkileyen bu salgınla mücadelemiz aralıksız devam etmektedir. Kanuni Sultan Süleyman’ın “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.” sözünü akılda tutarak, devletimizin almış olduğu tedbirler ve vatandaşlarımızın bu tedbirlere gönülden uyumu sayesinde inşallah en kısa zamanda bu salgından kurtulacağımıza inancım tamdır. Allah’ın bugün Ramazan Bayramını idrak edeceğiz. Tam kapanma döneminde bulunmamız nedeniyle sizlerden ricam bayramlaşmamızı telefon etmek ya da mesaj atmak suretiyle gerçekleştirmenizdir. Uzun bir zamandır alınan tüm tedbirlerin ve harcanan emeklerin boşa gitmemesi adına sosyal hareketliliğimizi oldukça azaltmamız, hatta zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmamamız gerekmektedir. İnşaallah bir sonraki Ramazan ayı camilerimizde teravihlerin sosyal mesafesiz kılındığı, eskiden olduğu gibi toplu iftarların olduğu bir ay; bir sonraki Ramazan Bayramı da “Nerde o eski bayramlar” cümlesini kurdurmayacak kadar, birliğin beraberliğin fiziken de yaşandığı alışılagelmiş bayramlardan olur.
Devletine saygıda kusur etmeyen, misafirperver, kadirşinas Hilvan halkının hizmetinde olmaktan yaşamış olduğum gurur ve mutluluğu da belirterek, Hilvanlı bütün vatandaşlarımın Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, her günümüzün bayram tadında geçmesini temenni ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49