Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Kaya’dan Hacı evine ziyareti
  AK Parti Belediye Meclis üyesi ve Haliliye Belediye Başkan aday adayı İbrahim Halil Kaya, ayak basmadık yer bırakmayacağını ve vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunacağını belirterek, tanıdık Hacı evlerini de ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyor.
     Mahalle Muhtarları gezilerini de aralıksız sürdürerek vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunacağını belirten Haliliye ilçe Belediye Başkan aday adayı İbrahim Halil Kaya, bir yakının Hacı evini ziyaret ederek ziyaret ederek muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu, taleplerini ve sorunlarını dinleyerek destek istedi.
Hacdan dönenlerden dua talebi
     Bir yakınının Hacı evini ziyaret eden AK Parti Belediye Meclis üyesi ve Haliliye Belediye Başkan aday adayı İbrahim Halil Kaya, “Yakınlarımızın, Hac ziyaretinden dönen dost ve arkadaşlarımızın evlerini ziyaret ederek hem görevimizi yerine getiriyoruz, hemde aday adaylığımızı hatırlatıp dua istiyoruz. Zaten 5 yıldan beri AK Parti Belediye Meclis üyesiyim. Urfa’mızın imarı konusunda yapılması gerekenleri çok iyi öğrendim. Nelerin yapılıp nelerin yapılmayacağı, nasıl hareket edilmesi durumunda ileriki yıllarda bile sıkıntı çekilemeyeceğini belirledim. Zaten bizim görevimiz vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Yinede onların sorunlarını ve varsa taleplerini dinliyorum. Biz nasib olurda seçilirsek elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Gençliğimizin verdiği azim ve cesaretle sorunların üzerine gideriz. İmara önem verdikten sonra zaten yeni yerleşim alanlarında hiç sorun olmayacaktır. İmar planları da geleceği düşünerek hazırlanmalıdır” dedi.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49