Öne Çıkanlar sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti bakan

Bu haber kez okundu.

Katliamdan Sağ Kurtulan Zehra Evlatlık Edinildi
Suriye'nin Humus şehrinde Esad askerleri tarafından yapılan ve 175 kişinin öldüğü katliamda Kalaşnikof mermisiyle yaralanarak kurtulan ve ardından tedavi edilerek sağlığına kavuşan minik Zehra, Şanlıurfa’nın Harran ilçesindeki konteyner kentte bulunan bir aile tarafından evlatlık edinildi. 
 Humus'taki katliamda 40 günlük iken sol göğsünden aldığı Kalaşnikof mermisiyle yaralanan ve saatler sonra hayatta olduğu fark edilen minik Zehra'yı, Şanlıurfa'da Enam isimli Suriyeli bir kadın evlatlık olarak aldı. Bebeğin ailesinin tamamının hayatını kaybettiğini belirten Suriyeli kadın, “Saldırı olduğunda henüz 40 günlüktü. Saldırıda 175 kişi hayatını kaybetti. Zehra o saldırıda Kalaşnikof kurşununa hedef olmuştu. 2,5 saat sonra ölülerin arasında Zehra’nın ağır yaralı olduğunu fark ettik. İlk başta ölmüş diye biliyorduk, o saldırıda Zehra’nın annesi ve kız kardeşi hayatını kaybetti. Zehra’nın kimsesi olmadığı için onu biz alıp tedavi ettirdik. Türkiye’ye gelince beraberimizde getirdik ve ona Zehra adını verdik. Şimdi 14 aylık ve sağlığı gayet iyi. Bana anne diyor ve beni annesi biliyor. Zehra'nın babası olayların başlamasıyla Lübnan'a gitmişti ve bir daha geri dönmedi” şeklinde konuştu.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49