Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Katil Zanlıları Şanlıurfa'da Yakalandı
Mersin'in Tarsus ilçesi Yeşiltepe beldesinde biber tarlası içerisinde öldürülen Ender Yıldırım'ın katil zanlıları, Şanlıurfa'da yakalandı.
 
Yeşiltepe'de biber tarlasında çalışırken öldürülen Ender Yıldırım'ın (43) kaçırarak evlendiği ve resmi nikah kıydığı eşi için aile bireyleri tarafından belirlenen 100 bin TL başlık parasını ödemeyi reddettiği için öldürüldüğü ortaya çıktı.
 
29 Temmuz 2013 tarihinde Tarsus'a bağlı Yeşiltepe beldesinde 8 ay önce Güneş Yıldırım'ı kaçırarak yaklaşık 3 ay önce resmi nikah kıyan Ender Yıldırım, biber serasında çalışırken silahla vurularak öldürüldü. Olayın faili iki kişi koşarak olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi. Cinayetin ardından Tarsus İlçe Jandarma komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı Cinayet Masası ekipleri tüm ipuçlarını bir araya getirerek, hummalı bir çalışma başlattı.
 
Cinayeti işleyen şüphelilerin 63 plakalı bir otomobille olay yerinden kaçtıklarını tespit eden İl Jandarma ekipleri, Ender Yıldırım ile evlenen Güneş Yıldırım'ın ailesinin 100 bin TL başlık parası istedikleri bilgisine ulaştı.
 
Jandarma ekipleri, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde ikamet eden şüphelilerin bulunabileceği 3 eve eş zamanlı baskın düzenleyerek, Güneş Yıldırım'ın ablası Türkan Y. (32), ağabeyi Fuat Y. (36), Ali Y. (27) ve amcasının oğlu İsmail Y.'yi (27) gözaltına aldı.
 
Adliyeye sevk edilen şüphelilerden İsmail Y. ve Ali Y. tutuklanırken, Fuat Y. ve Türkan Y. ise denetimli olarak serbest bırakıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49