Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Kardeş Öcalan Konuştu
 Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan PKK lideri Abdullah Öcalan’ın Kardeşi Mehmet Öcalan Adliye çıkışı konuştu.

 Kardeş Mehmet Öcalan Yaptığı açıklamada” Biz sabah saatlerinde grup olarak bir araya gelip Ceylanpınar’da düzenlenecek olan Yürüyüşe katılmak için ilçeden ayrıldık. Fakat yolda askerler ve polis ekipleri önümüzü kesti.Ne oldu dedik gitmenize izin yok denildi..Daha sonra benim kimliğimi aldılar almak istedim bana senin bir dosyan var bu nedenle ifade vermen gerekli dediler.

 Benim yerim belli Halfeti’ye 10 dakikalık yerde oturuyorum Böyle bir süreçle bunun yapılması aşikar değildir.Bu olmaz arabaları aldılar bir sürü ceza kestiler bunun ne gereği var.Benim 2010 yılından asliye ceza mahkemesinden dosyam varmış belki bana gelmedi ama bunun bugün böyle bize yapılması uygun değildir.diye konuştu.

Öcalan ve Yanındakilerle Ceylanpınar’a hareket etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49