Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Karaköprü’de silahlı kavgada, 6 gözaltı

Kavga dün akşam saatlerinde Karaköprü ilçesine bağlı Karşıyaka mahallesinde meydana geldi. İddiaya boşanma aşamasında olan çiftin aileleri arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan silahlı kavgada Ömer D. Semra D. Müslüm D. Serhat D. Melek D.Fatma D. Abdurrahman Ç. yaralanmıştı.

7 kişi yaralandığı kavga nedeniyle bölgeye polis ekipleri ile sağlık ekipler sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından Ömer D. Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesine, Semra D. ve Müslüm D. Balıklıgöl Devlet Hastanesine, Serhat D. Melek D. ile Fatma D. Harran Üniversitesi tıp fakültesine ve Abdurrahman Ç. ise Şanlıurfa eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48