Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Karaköprü’de çatı çöktü! Araçlar altında kaldı

Olay, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Mehmetçik mahallesinde bulunan bir sitenin otoparkında gerçekleşti. Dün gece etkisini artırarak sabaha kadar devam eden kar yağışı sebebiyle üstünde biriken karın ağırlığına dayanamayan otopark çatısı, büyük bir gürültüyle araçların üzerine çöktü.

13 araçta maddi hasar meydana geldi. Sesi duyarak sokağa çıkan apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Apartman sakinleri, büyük bir gürültü duyarak dışarı çıktıklarını ve otoparkın üzerindeki çatının üzerinde biriken kara dayanamayarak çöktüğünü söyledi. Olay yerinde çalışmalarını sürdüren itfaiye ekiplerinin araçları kurtarma çalışmaları sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48