Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası Açıldı

Karaköprü Şenevler mahallesinde bulunan Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğünün açılışına, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal ve Emniyet Müdürlüğünde görevli Şube Müdürleri ve Polisler katıldı.

Şenevler mahallesinde bulunan ve 3 kattan oluşan yaklaşık 1700 m2 alana kurulan Karaköprü ilçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında 100 oda,18 nezarethane ve 686 personeli ile aktif hizvet veriyor.

Vali Salih Ayhan, “Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait hizmet binasının açılış törenine katıldı. 100 odası, 18 nezarethanesi ve 686 personeli ile aktif olan hizmet binamızın açılış yaptık, Her geçen gün hemşehrilerimize hizmet edecek olan bir eser açılışıyla, ilimizde kamusal hizmet kalitesini en yüksek seviyeye çıkarma gayretindeyiz." dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49