Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Karaköprü'de çocuk acil açılıyor

Son yıllarda hızla gelişen Karaköprü ilçesinde çocuk acil servisi olmadığı için kilometrelerce ötede Şanlıurfa Eyyübiye araştırma Hastanesi’nin yolunu tutan vatandaşlara, müjde geldi. Karaköprü Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde yanında bulunan bölümde Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesi ek binasına çocuk acil kliniği açılacağı belirtildi.

Şanlıurfa'daki nüfus yoğunluğu günden güne Karaköprü ilçesine doğru kaymaya başladı. Bu gelişmelerle ilçe küçük bir kent haline geldi. Onlarca okul açıldı ancak artan nüfusa rağmen bu ilçede yetişkin ve özellikle çocukların gidebileceği tek bir çocuk acil servisinin olmaması tepkileri de beraberinde getirmişti.

KARAKÖPRÜ'DE ÇOCUK ACİL SERVİSİ ACILIYOR

İl Sağlık müdürlüğü yaptığı çalışmalar ile Karaköprü’de Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesi ek binasında çocuk acil kliniği açılacağı belirtildi. İlçedeki vatandaşlar artık acil durumlarda Eyyübiye'de bulunan Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanesine gitmeyecek ilçede kurulacak çocuk acil servisine başvuracak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49