Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Karaköprü'de alt yapı çalışmaları devam ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa’nın birçok noktasında gerçekleştirdiği alt yapı çalışmaları ile hem içme suyu hem de kanalizasyon ve drenaj hat döşeme hizmetleri yapmaktadır.ŞUSKİ Genel Müdürlüğü çalışmasını sürdürdüğünoktalardan biri olan Karaköprü'de altyapı çalışmalarına aralıksız devam ettiriyor. Çalışmalarında tüm altyapı problemlerini göz önüne alarak uzun soluklu çözümler üreterek planlı, projeye bağlı kalarak tekniğine uygun şekilde sahada uygulayan ŞUSKİ, İlçede bulunan Kazancı Bedih Bulvarı üzerinde yaşanan içme suyu hattındaki soruna kalıcı bir çözüm getirdi. Yapılan bu çalışmalarla su kesintilerinin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Ekipler içme suyu hattındaki revize çalışması için iş araçları ile hummalı bir çalışma sergileyerek çevrede bulunan vatandaşların su sorununu çözdüler. Ayrıca yürütülen çalışmalar kapsamında Karaköprü ilçesinin çeşitli mahallelerinde yeni yerleşim alanlarının çoğalması ile beraber mevcut alanlarda içme suyu ihtiyacını gidermek için hızlı ve planlı şekilde çalışmalar yaparak su problemleri ortadan kaldırılıyor.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBuyuksehırSuskı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49