Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Karakış’tan Viranşehirspor’a Destek Çağrısı

11 yıl süper amatör liginde mücadele veren ve kötü bir sezon geçirip küme düşen Daha sonra Birici Amatör kümede Devam Eden Viranşehirspor yeni sezona iddialı başlıyor.

Bu sene altyapıya her sezon olduğundan daha fazla önem vereceklerini belirten Viranşehirspor kulüp Başkanı Nurettin Karakış, tüm Viranşehirlilerden destek istedi. Sosyal medya hesaplarında İlçe Kaymakamı Ömer Dereci, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ilçenin ileri gelenleri ile spor camiasına seslenen Karakış, Viranşehir’in tüm Viranşehir halkının ortak değeri olduğunu bu nedenle herkesin Viranşehirspor’a destek çıkması gerektiğini söyledi.

Karakış “Viranşehirspor bu şehrin aynası ve takımıdır. Şehrin takımı ise şehrin onurudur. Takımına sahip çık” diyerek tüm Viranşehir halkına çağrıda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48