Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Karagül dizisinin  yeni sezon çekimleri başladı
Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde yetişen bir gül olan 'Karagül', hüzünlü bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizinin yeni sezon bölümlerin çekimi Halfeti’de başladı.
 
Karagül' Adlı Dizinin Konusu
 
Eylem Canpolat ile Sema Ergenekon ikilisinin kaleme aldığı 'Karagül' dizisinin yönetmenliğini de Murat Saraçoğlu üstleniyor. Dizide doğulu zengin bir ailenin oğlu olan Özcan Deniz, İstanbul'da Ece Uslu ile evlenecek, daha sonra ailesinden habersiz iflas edecek. Durumdan haberdar olan kardeşiyle göl kenarında kavga ederken suya düşüp kaybolacak. Ece Uslu kaybolan kocasının peşinden Urfa'ya gidecek. Orada kocasının başka bir eşinin daha olduğunu öğrenecek olan Uslu için çok zor bir hayat başlayacak.
 
Karagül, sürükleyici öyküsünün yanı sıra Halfeti’nin büyüleyici atmosferiyle dikkat çekiyor. Karagül dizisi adını da yine bu kendine has toprakların kendine has bir özelliğinden alıyor. Dünya’da sadece Halfeti’de yetişen karagül, kesilip başka yere götürüldüğünde rengini değiştiriyor.
 
‘Karagül’ ilgiyi arttırdı
 
Bu arada Halfeti ilçesinde çekilen ‘Karagül’ dizisinin de ziyaretçi sayısını arttırdığı öğrenildi. “Karagül” dizisinin ilçeye katkısının büyük olduğu belirtiliyor. Karagül dizisini izleyen vatandaşların, filmin çekildiği mekânı görmek istemelerinden dolayı, Halfeti’deki ziyaretçi sayısında artış yaşandığı da kaydediliyor.(Mustafa Bayar)
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49