Öne Çıkanlar Ahmet Demir sosyal medya Okullar kapanacak mı? Bakan Selçuktan yeni açıklama! İŞKUR Kura çekim sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Bu haber kez okundu.

Kale Mahellesinde Yol Genişletme Çalışması
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kale Mahallesi 103.Sokak’ta yolu daraltan metruk yapıları yıkarak, yolu genişletti.
Genişletilen yola, hem araç hem de yayaların güvenli kullanımını sağlayacak. Yol kilitli parke taşı ile döşenip ve yeni kaldırımlar yapılacak. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. İlçede metruk yapıların çok olduğunu ifade eden Başkan Ekinci, özellikle vatandaşların kaderine terk ettiği yapıların çokluğuna değinerek, "Bu tür yapılar imarsız yapılmış ve kaderlerine terk edilmiştir. Belediye olarak bu yapıların sahipleri ile iletişim kurup, ardından yıkıma geçiyoruz. Bu sayede sokaklarımız genişliyor ve trafik daha da rahatlıyor. Bu tür yapılar çok eskiden plansız yapıldığı için sokak ve caddeleri işgal etmiş durumda. İlçenin görüntüsüne de zarar veriyor. Halkımız ile birlikte bunların hepsini düzenleyeceğiz" dedi. Mahalle sakinleri de çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49