Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın Başkan Çiftçi

Bu haber kez okundu.

Kafes kuşları Şanlıurfa da yarışacak
 Şanlıurfa Kanarya Sevenler ve Yetiştiriciler Derneğinin, Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu gözetiminde gerçekleştireceği “Irk, Renk ve Doğa Kuşları Anadolu Kupası” yarışmaları 16-17 Kasım 2013 tarihinde Şanlıurfa’da yapılacak.

Şanlıurfa Belediyesi Nikah ve Sergi Salonu’nda gerçekleşecek yarışmalara, Türkiye’nin dört bir tarafından ötücü kafes kuşları yetiştiricileri ve meraklıları katılacak. Avrupa’dan ve Türkiye’den katılacak hakemler nezaretinde gerçekleşecek yarışmalarda Anadolu Kupası sahipleri belirlenecek.

Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Belediyesi, Renk Kanaryaları Yetiştiricileri Kulübü ve Gloster Clup’un da desteklediği yarışmalara katılmak için Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu’na bağlı derneklerden birine üye olmak ve yarışmaya katılacak kuşun 2013 yılı bileziğine sahip olması gibi şartlar bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49