Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Kadınların Güneşte İmtihanı!
 Hava sıcaklığının güneşte 50 dereceyi bulduğu Şanlıurfa’da orta refujlarda çalışan bayan işçiler zor anlar yaşadı.

Sıcaklıktan korunmak isteyen kadınlar çareyi şapka takarak bulmaya çalıştı.Türkiye genelinde önümüzdeki günlerde bazı bölgelerde beklenen hava sıcaklığının 4 ile 6 derece yükseleceği öğrenilirken Şanlıurfa'da ise 50 derece sıcaklık altında çalısan Şanlıurfanın “ ilk bayan” orta refuzda çalışan işçileri zor anlar yaşıyor. Özellikle çocukların çalıştığı orta refüjde zor şartlar altında çalıştıklarını belirten çocuklar”okullar açılmak üzere, ekmek parası kazanıp okul harçlığını çıkarmak için çalışıyoruz. Havalar sıcak, belediyenin taşeron işçilerine ait orta refüzlerde çalışıorz havalar sıcak ama ekmek parası için çalışıyoruz” dediler. 

  Öte yandan termometreler gölgede 41 dereceyi gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49