Öne Çıkanlar sergı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Haliliye Belediyesinden İlahi Konseri

Bu haber kez okundu.

JASAT ekipleri yakaladı
Olay, Viranşehir İlçesine bağlı Çiftçiler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Çiftçiler Mahallesinde ikamet etmekte olan 48 yaşındaki H.Ç isimli kadının evine hırsızlık maksadıyla giren iki kişi arasında arbede yaşandı.

Kadının evde tek başına olduğunu fırsat bilen kişiler, hırsızlık yapmak için girdikleri sırada arbede yaşadıkları kadını 2 yerinden bıçaklayarak yaraladı. Çıkan arbede aldığı bıçak darbesi sonrası yaralandığını ve karanlıktan dolayı yüzünü göremediği kişinin kasa anahtarını almak istediği dile getiren H.Ç'nin ifadesi ekipleri harekete geçirdi.
Yaşanan olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan JASAT ekipleri, söz konusu olayı yakın çevredeki kişilerin işlediğini düşünerek araştırmayı daraltmış ve eve sürekli girip çıkan kişileri çevreden sorulmaya başladı. Yapılan araştırma sonucunda çobanlık yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu şahısların sürekli eve girip çıkan kişiler olduğu tespit edilmiş, çevre kameraların incelenmesi sonucu ikamete 15 yaşındaki A.Y isimli şüphelinin girdiği ve olay sonrası kaçtığı, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi tekrar ikamete gelerek arkada bıraktığı delilleri saklamaya çalıştığı belirlenmiş.
Soruşturma kapsamında çalışmalarında daha detaylı devam eden ekipler, olaya karışan ve azmettirci olduğu değerlendirilen 38 N.U isimli diğer şüpheli de ikametinde yakalanmış olup şahısların ikametinde yapılan aramada 1 adet olayda kullanıldığı değerlendirilen bıçak ile yatalak kadına ait olduğu tespit edilen hırsızlık malı altın yüzük ele geçirilmiş. Olayı gerçekleştirildiği yapılan araştırmalar doğrultusunda belirlenen iki şüpheli gözaltına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49