Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

İşte Yeni İlçelerin Kaymakamları
Şanlıurfa'nın yeni ilçeleri olan Merkez ilçelerinden Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye'ye kaymakamlar atandı.
 
Karaköprü Kaymakamlığına Dazkiri kaymakamı Mustafa Kutlu, Haliliye Kaymakamliğina Sultangazi Kaymakami Yusuf Ziya Çelikaya ve Eyyübiye Kaymakamligina Bozöyük Kaymakamı Oktay Kaya atandı.
 
Şanlıurfa Yeni Merkez İlçe Kaymakamları;
 
KARAKÖPRÜ KAYMAKAMI MUSTAFA KUTLU KİMDİR?
 
26.10.1977 Rize doğumludur. İlk orta ve lise öğrenimini Ankara'da çeşitli okullarda tamamladıktan sonra 1996 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde Üniversite öğrenimine başlamış ve 2001 yılında da mezun olmuştur.
 
2003 yılında, Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Muğla Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Sırasıyla Vilayet, Teftiş stajları, Milli Güvenlik Kurulu Kamu Diplomasisi Kursu, Kaymakam Refikliği stajlarını tamamlayarak Ordu'nun Gölköy ve Çaybaşı ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerine atandı. Yurtdışı staj programı çerçevesinde İngiltere'nin Leicester Üniversitesi'nde 1 yıllık İngilizce dil eğitimi programını tamamladı. 1,5 yıl Giresun İli Doğankent Kaymakamlığı, 2 yıl Siirt ili Şirvan Kaymakamlığı, 2 yıl Ordu İli Kumru ilçesi Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 29.08.2011 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan ve 2011/646 sayılı Müşterek Kararnameyle Dazkırı Kaymakamlığına atanmıştı. son kararnameyleŞanlıurfa'nın Karaköprü kaymakamlığına atandı Kaymakam Mustafa KUTLU evli ve bir çocuk babasıdır.
 
Haliliye İlçe Kaymakamı Yusuf Ziya ÇELİKKAYA Kimdir?
1962 yılında Manisa İli Demirci İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Manisa ve Edirne’de tamamlayan Yusuf Ziya Çelikkaya, 1986 yılında Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu.
 
1987 Yılında İçişleri Bakanlığında Kaymakam adayı olarak memuriyete başlayan Çelikkaya, 1988 yılında staj için İngiltere’de bulundu; 1990-91 yıllarında Manchester Üniversitesinde Yüksek Lisansını tamamladı. 2001-2002 yıllarında TİKA Koordinatörü olarak Bosna-Hersekte bulundu.
 
Manisa Kaymakam Adaylığı, Gaziantep Yavuzeli Kaymakamlığı, Elazığ/Arıcak Kaymakamlığı, Ankara/Ayaş, Afyonkarahisar/Emirdağ, Aydın/Sultanhisar Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği ve Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra 1 Temmuz 2008 tarihinde  Sultangazi’nin ilk Kaymakamı olarak göreve başlayan  Kaymakam Yusuf Ziya ÇELİKKAYA evli ve üç çocuk babasıdır.
 
BOZÜYÜK İLÇESİ KAYMAKAMI Dr.OKTAY KAYA
 
25/04/1972 yılında Çankırı Kurşunlu İlçesinde doğdu. İlköğretim ve ortaöğretimini İstanbul’da tamamladı. 1993 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 1994 yılında Çankırı Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.(Kırklareli–Kofçaz , Bolu–Yeniçağa) İlçelerinde Kaymakam Vekilliği, (Osmaniye–Hasanbeyli, Kars–Akyaka, Bursa–Keles) İlçelerinde Kaymakamlık ve 26/12/2006–24/04/2007 tarihlerinde Kilis Vali Yardımcılığı ;
24/04/2007 – 24/08/2009 tarihleri arasında İçişleri Bakanlığı Müfettişliği görevlerinde bulundu.
24/08/2009 tarihinde Bozüyük Kaymakamlığı görevine atandı.
 
 
İstanbul Üniversitesi ve TODAİ Enstitüsünde tamamlanan Master programlarını müteakip Aralık/2006 tarihinde Uludağ Üniversitesinde Maliye Anabilim Dalında Doktora Programını tamamlamıştır.
 
İngilizce bilen Bozüyük Kaymakamı Dr.Oktay KAYA evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49