Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

İşte Özdiker Pasajına Yapılacak Proje

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaları Değerlendirme Lansman' toplantısı düzenledi.

Toplantının başlaması ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Basın Yayın Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Şanlıurfa tanıtım filmi ve akabinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımları içeren video Başkan Beyazgül'ün anlatımıyla Lansman toplantısında bulunan katılımcılar ve basın mensuplarına izletildi.

ŞANLIURFA’YA RAYLI SİSTEM MÜJDESİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, raylı sisteme geçmek için projesini anlattı.

Beyazgül,”Şanlıurfa’da raylı sistemin güzergahını Diyarbakır yolundan başlayarak Abide Kavşağına oradan da Akşakale yoluna kadar devam edeceğini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Geçmişte ulaşım master planı yapılmış olsaydı belki şuan raylı sistemin ihalesi yapılmış olacaktı. Raylı sistemin şuan mastır ulaşım çalışmasını yürütüyoruz. Mastır planımız tamamlandıktan sonra raylı sistemin projesini ihaleye çıkacağız. Proje ihalesi tamamlandıktan sonra da inşaat çalışmasına başlayacağız” dedi.

ÖZDİKER PASAJI YAPILACAK PROJE

Beyazgül,”Özdiker Kuyumcular Çarşını yıktığımızda yapacağımız projede kuruldan geçmiş olması lazım. Bununla hanlar bölgesinin önü açılacak. Tamamen Gümrükhan’ın önü açılmış olacak. Hazırladığımız bu proje görselini ilk defa paylaşıyoruz. Ama projede itiraz edilecek şey varsa düzeltmeye de hazırız. Şunu da söyleyim. Bu açacağımız alanı meydanı hiç kimseye vermiyoruz. Tamamını Beltur kendi işletecek”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49