Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

İstanbul'da deprem

İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı. Depremin ardından açıklama yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti.

Deprem gerçeği İstanbul'da yüzünü bir kez daha gösterdi. Avrupa ve Anadolu yakasında birçok ilçede hissedilen bir deprem meydana geldi.

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre; saat 15.07'de meydana gelen depremin şiddeti 3.9, merkez üssü ise Kartal oldu. Deprem 7.06 kilometre derinlikte meydana geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49