Öne Çıkanlar mıllı bırlık ve kardeslık Yine Halkın İçinde eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

İşçileri geri dönmeye başladı
Fındık işinde çalışmak için Şanlıurfa’dan Karadeniz tarafına giden vatandaşlar, 1 aylık çalışmanın ardından memlekete geri dönmek için gün sayıyor.
 
Şanlıurfa’dan giden vatandaşlar Ordu, Trabzon, Düzce gibi şehirlerde çalıştıktan sonra işleri son bulduğu memlekete geri dönmek için hazırlıklarını yapıyor. Memlekete dönmek için servis kiralayan vatandaşlar, Karadeniz şehirlerinde servislerin gelmesini beklerken, servis şoförleri de memleketten, Karadeniz tarafına hareket etmek için son hazırlıklarını yaptı. Uzun yola gideceği için servislerde tüm bakımların yapılması gerektiğini belirten servis şoförü Ferhat Durmaz, “ Bundan 1 ay önce vatandaşlarımız Karadeniz’e götürdük, şimdi de geri getirmek için oraya gideceğiz. Hemşerilerimiz sağ olsun, yabancı servis kiralamayıp, bizi çağırıyorlar. Biz de buradan gidip, onları memlekete getireceğiz. Fındık işinde çalışan vatandaşlarımızdan çoğu işlerini bitirdi, bir kısmı da hala çalışıyor. Fındık işi 1 haftaya kadar biter, vatandaşlarımız da memlekete geri döner. Şu an bazı vatandaşlar işini bitirmiş, bizim gidip onları almamızı bekliyorlar. Yaklaşık olarak 1000 km yol gideceğiz, öte yandan insanları taşıyacağız, onun için risk taşıyacak bir harekette bulunmamamız lazım, bu yüzden servislerimizi tamir ettirdik, bütün sorunları hallettik, bu gece yola çıkacağız. Benim gibi bir çok servisçi arkadaş aynı şekilde çalışıyor” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49