Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

İnternet yok diye hastalar mağdur
Şanlıurfa hizmet veren sağlık ocağı ve eczanelerde internet olmadığından gelen hastalar mağdur oluyor. 
 
Türk Telekom Şanlıurfa’ya hizmet sunumunda ilginç uygulamalara imza atmaya devam ediyor. 100 metre ilerideki iddia bayisine internet hizmeti sağlayan Türk Telekom, Aile Sağlığı Merkezi (ASM) ve eczanelere henüz internet hizmeti vermedi.
 
Şanlıurfa Muradiye Mahallesi Osmanlı Caddesi üzerinde bulunan Aile Sağlık Merkezi ve  eczanelere internet hizmeti verilmiyor. Tüm girişimlerde bulunan, dilekçe veren, yetkililere ulaşan sağlık çalışanları sonuç alamayınca çareyi kablosuz internet hizmetinde buldu. Ancak kablosuz internet hizmetinin zaman zaman kesintiye uğraması ve sistem yükü nedeniyle ağır çalışması sonucu ilaç bekleyen hasta ve yakınları mağdur oluyor.
 
Saatlerce hastanede sıra bekledikten sonra eczaneye gelerek burada da beklemenin can sıkıntısı yarattığını belirten vatandaşlar, “Burası şehrin göbeği buraya da internet hizmeti verilsin. Sabahın erken saatinde uyanıp hastaneye gidiyoruz. Ardından buraya gelip internetin ağır çalışması nedeniyle yine uzun süre bekliyoruz. Türk Telekom yetkilileri buraya da internet hizmeti sağlamalı” diye konuştu.
 
 Muradiye Sağlık Merkezi’nde görevli tek doktor 657’ye tabi olduğu için açıklama yapmaktan kaçınırken hekimin masasında da vınn cihazı olduğu görüldü. ASM’nin karşısında bulunan iki adet eczanede de benzeri durum yaşanıyor. Eczacılar, “Burası Eyüp Peygamber Makamı’na 100 metre uzaklıkta. Kentin göbeği sayılan bir yer. Biraz ileride iddia bayisinde internet var ancak bizlere bu hizmet sağlanmıyor. Defalarca dilekçe yazdık, yetkililere durumu anlattık ancak sonuç alamadık. Şimdi vınn ile internete bağlanıyoruz ancak o da zaman zaman kesintiye uğruyor, ağır çalışıyor. İlaç bekleyen vatandaşlarımız mağdur oluyor” diye konuştu.
 
Yetkililere seslenen eczacılar bir an önce Muradiye Mahallesi Osmanlı Caddesi üzerindeki işyerlerine internet hizmet sağlanmasını istedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49