Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor sosyal medya valı

Bu haber kez okundu.

İlçelerde Beton Yol Uygulaması Başlıyor
Şanlıurfa’da yol sorununa kalıcı çözümler getirmek amacıyla beton yol uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına titizlikle devam ediyor. Şehrin her anlamda yaşam standardını yükseltmeyi hedef edinen Büyükşehir, turizm açısından Şanlıurfa için büyük önem arz eden Halfeti’de sıcaklıkların artmasıyla yol yapım çalışmalarına başladı. Halfeti’deki beton yol uygulama çalışmalarını Sırataşlar, Dergili ve Yukarıgöklü kırsal mahallerinde başladıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Halfeti ilçemizin Adıyaman yönündeki son kırsal mahallesi olan Sırataşlar bölgesindeyiz. Sırataşlar, Dergili ve Yukarıgöklü grup yolunun altyapısı geçen yıl yapılmıştı. Kışın bitmesi ile tüm ilçelerimizde yeni ve kalıcı bir yol uygulaması olan, hasırlı beton yol uygulamasını başlattık. Bugün de arkadaşlarımız ve muhtarlarımızla birlikte alanı kontrole geldik. Büyükşehir Başkanlığı olarak hedefimiz özellikle yollarımızı kalıcı ve uzun ömürlü yaparak 50 yıl artık kimsenin bu yola dokunmamasını sağlamaktır. Böyle yaparsak yol ağımızı daraltmaya, bitirmeye doğru gideriz. Artık kırsalda bir devrim olarak 50 yıllık ömre sahip hasırlı beton yol uygulaması var. Halfeti’mizin Sırataşlar, Dergili ve Yukarıgöklü köylerindeki yol yapım çalışmaları vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Çalışmalarından dolayı teknik ekibi kutluyorum. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımız işinin başında olacak ve bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanında olacağız” dedi.
Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çiftçi, daha sonra muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBuyuksehırYol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48