Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

İl Özel İdaresinin arsaları satışa çıktı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in talimatları doğrultusunda, İç işleri bakanlığından alınan izin ile birlikte Şanlıurfa İl Özel İdaresi bünyesindeki Karaköprü sınırları içerisinde bulunan 7 arsanın satışı resmi gazetelerde yayınlanarak satışa çıkarıldı. 
Şanlıurfa İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, satışa çıkarılan 7 arsa ile ilgili olarak gazetecilerin karşısına çıktı. 15 ağustos 2013 tarihinde satışa çıkarılacak olan arsalardan gelecek olan gelirin, köy yollarına ve su sıkıntılarının giderilmesine aktarılacağı belirtildi. 
Konuyla ilgili bugün bir basın toplantısı düzenleyen İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, ‘15.08.2013 tarihinde yapılacak olan arsaların satışı ile ilgili ayrıntılı açıklamalarda bulundu. Yavuz, ‘biz il genel meclisi olarak 10.05.2013 tarihinde, il genel meclisi olarak hem il encümenine hem de Sayın valimize arsaların satışı ile ilgili yetki vermiştik. 15.08.2013 tarihinde bu arsalara satışa çıkarılacak. Buradaki kaynaklardan elde edilen gelirler ile köy yolları ve içme sularıyla ilgili hizmetler yapılacak. Tabi insanlarımız daha çok hizmeti hak ediyor. Biz memlekete daha iyi hizmet edebilmek için çok çalışmamız ve kaynak olmamız gerekiyor. Dolayısıyla il özel idaremizin var olan gayrimenkullerin bir kısmını satışa çıkarıyoruz. Bu satışlardan elde edeceğimiz gelirlerle köy yollarında sıkıntılarımızı içme sularının sorunlarını gidermek için böyle bir yol başvurduk. Sayın Başbakanımızın, özellikle Sayın Bakanımızın, sayın valimizin bu konuda talimatları var. Özellikle yol sorunu olan, su sorunu olmayan hiçbir köyümüz kalmayacak.  Biz geldiğimiz günden beridir var gücümüzle çalışıyoruz. Gerek Genel Sekreterimiz ve Sayın Valimiz ile birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Tabi meclisimizin de bu konuda katkısı büyük. Şanlıurfa’nın önünün açılmasıyla ilgili meclis arkadaşlarımız bir engel koymamışlardır. Bundan dolayı Sayın valimize, Genel Sekreterimize ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. ‘ ifadelerini kullandı. 
2’si kapalı, 5’i açık teklifler üzerinde satışa sunulacak olan arsaların ihaleleri 15.08.2013 Perşembe günü yapılacak.  Gerçekleşecek olan arsaların satış ihalelerine yoğun katılımın olması bekleniliyor. 
Başkan Yavuz, ‘Satılacak olan bu arsalardan gelecek olan gelirlerden Şanlıurfa’mıza daha çok hizmet edeceğiz’ Diyen Yavuz, Vatandaşlarımız geldiği zaman, emin olun ki sorunlarına çözüm bulamadığımız zaman, onların yaşamız oldukları üzüntüyü bizde yaşamış oluyoruz. Dolayısıyla biz, daha fazla hizmet daha fazla iş üretmek için bu metota başvurduk. Gelecek olan bu gelirlerle hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyorum’ dedi.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48