Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı Başkan Kuş sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

İhalesi Yapıldı
Şanlıurfa Belediyesi Kızılkoyun Projesini gerçekleştirdi. Projenin ihalesinin gerçekleşmesiyle birlikte Kızılkoyun Projesine in kısa zamanda başlanacağı bildirildi.
İhaleye başkanlık eden Şanlıurfa belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba şunları söyledi;”Bu proje benim en önem verdiğim bir proje. Çünkü baktığınız zaman işte Haleplibahça artık yapılıyor, Mozaik müzesi bitmek üzere. Şehir müzesi, arkeloji müzesi işte iş merkezinin açılışı yapılacak Ekim ayı içerisinde. Hilton Oteli, efendim Karakoyun Deresi, Samsat Meydanı. Burada bir tek Kızılkoyun Projesi kalmıştı. Bugün bunun da ihalesi yapıldı. Hakikaten gerçekten çok mutluyuz. Çünkü o bölgenin nasıl geri kalmış bir bölge olduğunu bütün Urfa gibi ben de hatırlıyorum. Ama Allah’a çok şükür büyük projeleri yapmak bizlere nasip oldu. Ben emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İhale birimimiz gerçekten dokuz buçuk yıldan beri çok büyük işler yapmıştır. Belediyeyi müthiş bir şekilde kazanca geçirmiştir. Bu ihalenin de şehrimize hayırlı uğurulu olmasını diliyorum.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49