Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

İftar’da Kavga 5 Yaralı 10 Gözaltı
 Şanlıurfa''da esnaf arasında alacak verecek davasında kavga çıktı. silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı 10 kişi gözaltına alındı.

Olay Akşam İftar saatinde Devteşti mahallesi Açıksu caddesinde meydana geldi. İddialara göre Açıksu caddesinde esnaf arasında alacak verecek meselesinden dolayı kavga çıktı. Kavga büyüdü çok kişinin karıştığı silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı. Vatandaşların haber vermesi ile olay yerine çok sayıda Polis ekibi ve Ambulans sevk edildi. Polis kavgayı biber gazı sıkarak yatıştırırken yaralanan 5 kişi Ambulanslarla Hastanelere kaldırıldı.  Polis kavgaya karışan 10 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49