Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

İbrahim Tatlıses Dünya çapında bir sanatçı
Şanlıurfa Belediye başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba,” Haleplibahçe, müze, Karakoyun, Samsat meydanı Mart ayına kadar bitirilecek, Cumartesi günü İbrahim Tatlıses’in katılımıyla İbrahim Tatlıses müzesinin açılışını yağacağız”

120 dönümlük Halepli Bahçe Parkı çalışmaları bitme aşamasına geldi.. Halepli Bahçe Park içerisinde 2 bin kişilik anfi tiyatronun yanı sıra yürüyüş yolları, birbirinden estetik sanat yapıları, süs havuzlarının yer alacağı 120 dönümlük alanda çalışmalar bitme aşamasına geldi..

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba” Mart ayın ortalarına kadar Halepli bahçe tamamı bitecektir. Sadece Kızılkoyun projeleri devam edecek  Haleplibahçe, müze, Karakoyun, Samsat meydanı bu bölge tamamen bitmiş olacak sadece Kızılkoyun projesi devam edecek daha sonra Haleplibuhara, Mancı, Dedeosman, Yakubiye yeni bir çalışma başlattığımızda Balıklıgöl İbrahim peygamberin doğduğu mağara ve bu bölge Türkiye’de inanç turizmin merkezi birisi haline gelecektir. 

İbrahim Tatlıses Dünya çapında bir sanatçı

“İbrahim Tatlıses Türkiye’de değil dünya çapında bir sanatçı bizim Urfa’nın gururu daha önce Tatlıses müzesinin açılışını yapmıştık ancak bu sefer İbrahim Tatlıses müzesini yeni aldığımız eski evlerle çok genişlettik adına yakışır bir müze ortaya çıkacak ve gittikçe de bu müze zenginleşecek ben Şanlıurfa’yı anlatırken 5 M var diyorum 1. İbrahim bey mağarada doğdu, 2. İbrahim Bey müziğin en büyük sanatçısı, 3. mutfakta İbrahim bey Tatlıses lahmacunlarıyla müthiş işler yapıyor 4. İbrahim bey’in müzesi var bu 5 M’nin 4 tanesi İbrahim bey’de mevcuttur Cumartesi İbrahim Tatlıses’in katılımıyla İbrahim Tatlıses müzesinin açılışını yapacağız biz İbrahim Tatlıses’le gurur duyuyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49