Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Hürriyet Mahallesinde Kilitli Parke Taşı Çalışması

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Ana caddelerde yapılan asfalt çalışmalarının ardından Hürriyet Mahallesinin ara sokaklarında kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Hürriyet Mahallesi 259. Sokakta kilitli parke taşı döşeme çalışması başlatan ekipler, Etap etap halinde altyapısı tamamlanan mahallenin tüm sokaklarına kilitli parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirecek.

Kış ayları öncesi çalışmalarını hızlandıran ekipler, çalışmaları bir an önce bitirip, alt yapısı bitirilen mahallenin tüm cadde ve sokaklarını modern bir görünüme kavuşturmayı hedefliyor.

Hürriyet Mahallesinde yapılan çalışmaları değerlendiren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Mahalledeki üst yapı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Yenişehir Mahallesinde yapılan alt ve üst yapı çalışmaların ardından Hürriyet Mahallesine geçtiklerini hatırlatan Başkan Ekinci; “Mahallelerimizi adeta yeniden inşa ediyoruz. Diğer mahalle sakinlerimizin içi rahat olsun. Hiçbir mahalleye ayırım yapmıyoruz. İki mahallede yapılan çalışmaların aynısı diğer mahallelerimizde de yapılacak.” Dedi.

Ekinci, Viranşehir’i geliştirmek ve güzelleştirmek için çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49