Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

HRÜ köy okulu kütüphanesine kitap desteği sağladı

Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri, tarafından köy okullarına destek vermek amacıyla topladıkları kitapları Eyyübiye ilçesine bağlı Kurucuk İlköğretim okulunda okuyan çocuklara götürdüler.

Başka illerden Şanlıurfa üniversite okumak için gelen öğrenciler, burada köy okullarında okuyan öğrencilerin halini görünce, bir grup arkadaşlarıyla oturup köy öğrencileri için bir projeye imza attı.

Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Bölümü’nde okuyan öğrenciler, köy öğrencileri kitapsız kalmasın diye proje hazırlayıp öğrenciler için kitap topladı.

Öğrenciler, topladıkları kitapları Eyyübiye ilçesine bağlı Kurucuk İlköğretim okulunda okuyan çocuklara götürdüler.

Kitapları alan öğrenciler ise sevinç gösterinde bulundular.

Şanlıurfa Sosyal Bilimler MYO sayfasından yapılan paylaşımda; Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak Kurucuk İlk/Ortaokulu için başlattığımız kitap kampanyasında topladığımız kitapları öğrencilerimize ulaştırdık”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49