Öne Çıkanlar sosyal medya eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi

Bu haber kez okundu.

HRÜ Erasmus Koordinatörlüğü, Avrupa Üniversitelerinde Öğrenim Hakkında Bilgiler Verdi
Harran Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (Harüzem) tarafından tam teşekküllü olarak uzaktan eğitim için hazırlanan ve tüm akademik personellerin kullanımına sunulan stüdyosunda yapılan program, tüm Avrupa Üniversitelerinde aynı anda gerçekleşti.
Erasmus Günleri kapsamında, dünyanın farklı üniversitelerinde aynı anda zoom üzerinden katılımla gerçekleşen etkinlik,eş zamanlı olarak Harran Üniversitesi YouTube kanalı üzerinden de canlı olarak yayınlandı.
Harran ÜniversitesiErasmus Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Fred Barış Ernstöğrencilere,Erasmus Hareketliliği ve Avrupa Üniversitelerinde öğrenim konusunda oldukça önemlitavsiyelerde bulundu.
Erasmus Program Koordinatör Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hamit Çiftçi,Erasmusöğrenci öğrenim ve stajları hakkında sunum yaparak, Erasmusöğrenci hareketliliği konusunda öğrencilere detaylı bilgiler verdi.
Öğretim Görevlisi Dilek Can ise Almanya’da Erasmus Hareketliliği ve Alman Üniversiteleri hakkında sunum yaparak öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
Programda ayrıca, Harran Üniversitesi’nin anlaşmalı olduğu Avrupa üniversitelerinden bazılarının tanıtım videoları,katılım gösteren öğrencilere gösterildi.
Zoomprogramıüzerinden öğrencilere soru sorma imkânı da tanınan programda, Erasmusöğretim üyeleri tarafından sorular detaylı şekilde cevaplandı.
Programın son bölümünde ise Dr.Öğretim Üyesi Hakan Gülerce öğrencilere Erasmus+ Gençlik Projeleri hakkında önemli bilgiler verdi.
Erasmus programı, Avrupa Birliği tarafından yürütülen bir öğrenci değişim programıdır. Lisans öğrencilerine yönelik yurtdışı eğitim ve staj imkanlarına ek olarak, master ve doktora seviyeleri ile öğretim üyeleri için de projeler içermektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49