Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Hırsızlık Operasyonu
Şanlıurfa Devteşti Mahallesin’de bir eve hırsızlık amacıyla girdiği ileri sürülen Y.E. ve E.E. adlı  kişiler suçüstü  yakalandı.
 
Edinilen bilgiye göre, Devteşti Mahalle’de bir eve hırsızlık amacıyla bir kişinin girdiği ihbarı üzerine harekete geçen   Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından operasyon düzenlendi. Yapıla operasyonda hırsızlık Şüphelileri Y.E ve E.E suç üstü yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin girdikleri 3 farklı evden 3 adet Laptop, 1 adet LCV televizyon çaldıkları tespit edildi.   Şüpheliler sağlık raporu alınması için Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Sağlık raporunun ardından ifadesi alınarak adliyeye sevk edildi. 
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48