Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Hilvan’da zincir marketler denetlendi

Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler İlçe Tarım Müdürlüğü’ne bağlı Gıda Mühendisleri ile birlikte zincir markerleri gezerek ürünlerin fiyat, gramaj ve son kullanım tarihlerini kontrol etti.

Yapılan kontrollerde tarihi geçmiş ürünlere el koyan ekipler işletmeciler hakkında cezai işlem uyguladı.

Tüketici haklarını korumaya yönelik denetimlerin devam edeceğini belirten zabıta ekipleri yazılı bir açıklamada bulunarak; “Bugün İlçe Tarım Müdürlüğü’ne bağlı Gıda Mühendisleri ile birlikte yapmış olduğumuz genel denetimlerde ilçemizde faaliyet halindeki A101 ve BİM zincir marketlerde tarihi geçmiş ürünlere el koyduk. Ve temel gıdada halkın sağlığını hiçe sayan işletmecilere cezai işlem uygulandı. Halkımızın sağlığını önemsiyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın sağlıklı besinler tüketmesi için denetimlerimiz ara vermeden devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49