Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Hilvan’da Semt Sahası ve Tenis Kortu Açılışı Yapıldı
Bu kapsamda Hilvan Belediyesi sporseverler için Kırsal Aslanlı Mahallesinde yeni bir semt sahası ve Bağlar Mahallesinde Tenis Kortunun açılışını yaparak hizmete koydu.
Düzenlenen açılış programına Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Açılış töreninde konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; “ Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan ilçemize hizmetlerin en güzelini sunmayı sürdürüyoruz. Bugün Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı iş birliği kırsal Aslanlı Mahallesinde yapımını tamamladığımız Semt Sahasının açılışını yaparak yeni bir projemizi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mahalle gençlerinin hizmetine sunduğumuz bu güzel proje gençlerimize fiziki aktivite olanağı sağlayacak. Ayrıca Kırsal Karapınar, Aşağı Ekece ve Aşağı Kamışlı mahallelerimizde de yapımını başlattığımız Semt Sahaları bitme aşamasına geldi. Gençlerimizin bedensel gelişimine katkı sağlayacak her türlü sportif faaliyeti ilçemize kazandırmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Semt Sahası projesinin hazırlanmasında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı Başkanlığına teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
Hemşehrilerimize çeşitli alanlarda hizmet sunan yatırımların açılışını yapmaktan büyük gurur duyduğunu belirten Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan; “ilçelerimizde, mahallelerimizde halı sahalar yapılmakta buda bir ihtiyaç çünkü gençlerimiz istiyor. Gençlerimiz teknolojinin esiri olmadan hem bedenen hem de zihnen bu spor alanlarından faydalanacak. Birçok mahallemizde bu yatırımlar hizmete açıldı buda gurur verici bir tablo. Bu güzel yatırımların gerçekleşmesinde emeği geçen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı Başkanlığına teşekkür ediyorum.” dedi.
Açılış programlarından sonra Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan beraberindeki heyet ile birlikte Hilvan Belediyesi Kadın Sağlık, Spor, ve Yaşam Merkezi’ni ziyaret edip merkezde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49