Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Hilvan’da Öğretmenler Günü Kutlandı

Hilvan Bağlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen kutlama programına, Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe jandarma Komutanı J.Üstteğmen Halil İbrahim Yavuzkurt, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Adagülü, Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, kurum amirleri ile öğretmenler katıldı.

Program saygı duruşu, istiklal marşının okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirlerin okunması ve müzik öğretmenlerinin türkü dinletisi ile devam etti.

Günün anlam ve önemiyle ilgili açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; ‘Eğitim-Öğretim sisteminin temel yapı taşı, çocuklarımızı aydınlık yarınlara taşıyan ve yeni nesillerin yetişmesinde büyük emek sahibi olan siz değerli öğretmenlerimizsiniz. Eğitim ekonomik kalkınmanın temelini oluşmakla birlikte bireylerin toplumsal ve kültürel değerleri kazanmasına da büyük katkı sağlar. Hazreti Ali’nin ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ sözünde de eğitimin önemi en güzel şekilde vurgulanmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle kutsal mesleğini en iyi şekilde yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, sağlıklı bir yaşam ve başarılar dilerim.’ Dedi.

‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ Münasebetiyle düzenlenen program ilçede göreve yeni başlayan öğretmenlerin öğretmenlik yemini etmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49