Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Hilvan’da Fahiş Fiyat ve Stokçuluk Denetimi
Zincir marketler ve yerel marketlerde gıda denetimlerinde bulunan ekipler fahiş fiyat farkı, kasa fiyatları ve stokçuluk yapılıp yapılmadığını kontrol etti.
İlçe genelinde yapılan kapsamlı denetimler sonrası yazılı bir açıklamada bulunan Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü; “İlçemizde faaliyet gösteren zincir marketler, yerel marketler ve toptan gıda satışı yapan işletmelerin fahiş fiyat uyguladığı ve Ayçiçek yağı gibi temel gıda ürünlerinde stokçuluk yapıldığı bilgisi üzerine ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı gıda mühendisleri ve diğer kamu görevlileri ile birlikte kontrollerde bulunduk. Yaptığımız kontrollerde işletmelerde yeterli miktarda yağ olduğu tespit edilirken depolarda yağ stokunun bulunmadığı görüldü. Tüketici haklarının korunmasına yönelik yaptığımız denetimler programlı bir şekilde devam edecek.” İfadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48