Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Hilvan’da cadde ve sokaklar pırıl pırıl

İlçede kapsamlı bir temizleme ve yıkama çalışması başlatan Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler cadde, sokak ve kaldırımları biriken çöplerden arındırdıktan sonra tazyikli suyla yıkadı.

Vatandaşların daha hijyenik bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmesi için ilçede başlatılan temizleme ve yıkama çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü; ‘Vatandaşlarımızın daha hijyenik bir ortamda hareket etmelerini sağlamak için sabahın erken saatlerinde başlattığımız temizleme ve yıkama çalışmalarımız ile ilçenin işlek caddeleri, sokakları ve kaldırımlarında biriken çöpler önce temizlendi sonra tazyikli suyla yıkandı. İlçemizin estetik görünümünü arttırmak ve oluşabilecek bulaşıcı hastalıklara karşı halkımızı korumak için mahalle, sokak ve cadde ayrımı yapmadan çalışmalarımız programlı bir şekilde devam edecek.’ açıklamasında bulundu.

Sabahın erken saatlerinde ilçede başlatılan temizleme ve yıkama çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getiren esnaf ve vatandaşlar Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve ekiplerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48