Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Hilvan’da Bayramlaşma Programı Düzenlendi
Belediye çay bahçesinde düzenlenen Bayramlaşma programına Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Halil İbrahim Yavuzkurt, İlçe Emniyet Müdürü Murat Dere, İlçe Müftüsü Enver Polatoğlu, siyasi parti temsilcileri, STK’lar, muhtarlar, Belediye Meclisi Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Düzenlenen programda vatandaşlarla bayramlaşan Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği buluşmada birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Bayık; “Bir taraftan manevi duyguların doruk noktaya ulaştığı, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken diğer taraftan birlik, beraberlik ve dostluğun pekiştirildiği ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar dargınlıkların unutulduğu, dostluk ve kardeşlik ortamlarının oluştuğu özel günlerdir. Bu nedenle Bayramı dua eden dillerle, sevgi dolu kutlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayram'ının tüm dünyaya ve İslam âlemine barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, programımıza katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Programda vatandaşlarla bayramlaşan Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan; “Bayramlar birliğin, dostluğun ve kaynaşmanın olduğu özel günlerdir. Bu günlerde kırgınlık olmaz, küskünlük olmaz. Rabbim birliğimizi dirliğimizi bozmasın. Buna tevessül edenlere de fırsat vermesin. Hepinizin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık program sonrası Belediye Meclisi üyeleri ile birlikte ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnaflara Bayram ziyaretinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49