Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Hilvan ve Siverek’te kara avcılığı eğitimi verildi

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Şanlıurfa Şubesi (DKMP), jandarma ekiplerine kara avcılığı eğitimi verildi.

Kaçak avcılıkla mücadele ve doğal yaşamı koruma çalışmaları kapsamında başlatılan eğitim çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında DKMP ekipleri Hilvan ve Siverek ilçelerinde Jandarma personeli, köy korucuları ve muhtarlara kara avcılığı eğitimi verildi.

Doğa Koruma Milli Parklar Şanlıurfa Şube Müdürlüğü yaptığı açıklamada,’’ Hilvan İlçe Jandarma ve Siverek İlçe Jandarma Karakollarında, Şanlıurfa Dkmp personeli tarafından Jandarma personeli, köy korucuları ve muhtarlara 4915 sayılı kara avcılığı kanunu ve uygulamaları konularında eğitim verilmiştir.’’ifadeleri kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49