Öne Çıkanlar boks restore getirildi Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Hilvan Belediyesi Ormanında ilaçlama çalışması başlattı
Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Karacurun Ormanında ağaçlara zarar verdiği tespit edilen böcek türlerine karşı ilaçlama çalışması başlattı.
Ağaçları koruma amaçlı Hilvan Karacurun Ormanı’nda başlatılan ilaçlama çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü; Mevsim şartlarından dolayı ormanlık alanlarda zararlı böcek türlerinin artış gösterdiği bilgisi üzerine ağaçları olası tehlikelerden korumak amacıyla ‘Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile ilçemiz karacurun ormanında doğaya zarar vermeyecek ilaç çeşitleriyle ilaçlama çalışması başlattık. İlçemize görsel güzellik kazandıran yeşil alanlarımızı korumak amacıyla ilaçlama ve bakım çalışmalarımız programlı bir şekilde devam edecek.’ İfadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49