Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

“Herkes İşine Saygı Duymalı”
 Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kamu Şirket Personelleri (KAŞİP) Genel Merkezi tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Toplantıda KAŞİP üyeleriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güvenç, kamuda çalışan şirket personellerinin sorunlarından ve sıkıntılarından haberdar olduklarını belirterek, değişen dünyada her insanın en iyi şartlarda yaşama ve çalışma hakkına sahip olması gerektiğini söyleyerek, “Herkes işine saygı duymalı, sahip olmalı, işinde en iyi olmalıdır. Bundan da taviz vermeyin" dedi.

TOKİ yetkilileriyle sürekli irtibat halinde olduklarını ifade eden Vali Güvenç, Maşuk'ta ilk etapta temeli atılan konutlardan 350, ikinci etaptan ise 150 tane konut daha KAŞİP'e ayrıldığını belirterek, gelen istek üzere 100 konut için daha girişimlerde bulunacağını söyledi. Kamuda çalışan şirket personellerinin konut edinmelerini önemsediğini vurgulayan Vali Güvenç, çok önemli bir toplantı gerçekleştirdiklerini kaydederek, toplantının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Vali Güvenç’in konuşmalarının ardından KAŞİP Genel Başkanı Hakan Aydın ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi aldı. KAŞİP Başkanı Aydın, konuşmasında kendilerini yalnız bırakmayan yetkililere teşekkür etti. Başkan Çiftçi ise, taşeron işçilerin yaşadığı sıkıntıların başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yakinen takip edildiği ve mevcut şartlar içerisinde en uygun çözümün bulunması için çalışma içerisinde olunduğunu söyledi.

Toplantıya Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hastane Başhekimi Abdülkadir Yetişgin, KAŞİP Genel Başkanı Hakan Aygün, bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve taşeron işçiler katıldı.

Öte yandan KAŞİP Genel Başkanı Hakan Aygün tarafından Vali Celalettin Güvenç’e İşçi ve Emekçiye verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti. Vali Güvenç, toplantının ardından Kamu şirket personelleri ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49