Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

’Her An Harran Foto Maraton’’ ödülleri verildi
Metro Sanat Galerisinde, sanatseverlerin beğenisine sunulan fotoğraf sergisinin açılışını; AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Kemalettin Yılmaztekin, Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Kızılcıhamam Belediye Başkanı Muhittin Güney gerçekleştirdi.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, ‘’Her An Harran’’ foto maratonundaki fotoğrafların, Harran’ın tarihini, doğal güzelliklerini ve insanlarının günlük yaşamlarını yansıttığını söyledi. Harran’ın tanıtımına önemli katkı sağlayan ‘’Her An Harran’’ foto maratonunun sergisine tüm sanatseverleri davet edenÇelik, serginin 2 Aralık’a kadar açık kalacağını belirtti.
Bir süre önce Harran’da düzenlenen foto maratona Türkiye’nin farklı illerinden 172 fotoğraf sanatçısı katılmış, etkinlik sonunda Harran’ın gelenekleri ve göreneklerini, tarihi yapıtlarını ve insanlarının yaşayış biçimlerini yansıtan 1048 fotoğraf jüriye teslime edilmişti. Foto maratonda, fotoğraf sanatçıları tarafından binlerce Harran fotoğrafı sosyal medyada yayınlanmış, ilçenin tanıtımına bir kez daha önemli bir katkı sağlanmıştı. Foto maraton ile Harran’da bulunan ve bugüne kadar yeterince tanıtımı yapılmamış Soğmatar Antik Kenti, Şuayip Şehri, Bazda Mağaraları, Han el Barut Kervansarayı, Harran Ovası’nın yerel yaşamı, Eski Harran Kenti gibi yerler fotoğrafçıların ilgi odağı haline gelmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49