Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş sanlıurfa Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Henteş ve Ulusoy Ailesinin Mutlu Günü
İş adamı Çiftçi Ramazan Henteş’in oğlu Mimar Cihan Henteş ile İş adamı merhum Ahmet Ulusoy’un kızı Psikolog Fatma Ulusoy dünya evine girdi. Çiftin kirveliğini iş adamı Ferhat Eyyüpoğlu yaparken çiftin nikah şahitliğini ise Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Songül Kalyoncu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Serpil Kavrak, Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Haliliye Belediye eski Başkanı Fevzi Demirkol ve Avukat İbrahim Asoğlu yaptı.
Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kıyarken nikaha yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda davetli katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49