Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Hastanede Doktora darp
Şanlıurfa’da şiddet afişin asıldığı hastanede yine Doktor’a darp vakası  yaşandı.
 
Olay,sabah saatlerinde Balıklıgöl Devlet Hastanesin Üroloji polikliniğinde meydana geldi. İddiaya göre yürüyemeyen tekerlekli sandalyeli ve Prostat sorunu olan  Şener Gürtop’u Üroloji polikliniğine getiren oğlu  İbrahim Gürtop Sırayı beklemeden içeri girerek babasının acil olduğunu söyleyerek doktordan bakmasını istedi. 
Doktor Umut Turan’ın ise hasta yakınına, hastanın durumunun acil ise Acile gitmesi gerektiğini söylediği ileri sürüldü.  bunun üzerine hasta yakını ile doktor arasında tartışma çıktı.Doktor’un hastayı küfür ettiği iddiası üzerine tartışma büyüyünce hasta yakını doktora saldırdı. Hastane güvenliğinin araya girmesi ile taraflar sakinleştirildi. Polis, İbrahim Gürtop’un ifadesini almak üzere hasta hakları odasına götürerek gözaltına aldı. Hasta hakları odasında tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı belirtildi. Hastane yönetimi olayla ilgili her hangi bir açıklama yapmadı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49