Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Hastane Binasında Yangın
Şanlıurfa’nın Viranşehir Devlet Hastanesi'nin eski binasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yanı sıra, emniyete ait TOMA yardımıyla söndürüldü. 
Sanayi sitesi içerisinde bulunan ve daha önce diş ünitesinin tamamen yandığı hastane binasının poliklinik olarak kullanılan iki bölümü de yanarak kül oldu. Viranşehir Belediyesi'ne ait itfaiye araçlarının müdahale ettiği yangında bahçede bulunan asırlık ağaçlar da yandı. Olay yerine gelen vatandaşlar, daha önce de eski hastane binasının bir bölümünün yandığını, binayı madde bağımlısı gençlerin kullandığını dile getirdi. Yetkilileri defalarca uyardıklarını belirten vatandaşlar, hastane binasının bu şekilde sahipsiz olmasına bir anlam veremediklerini söyledi. Saat 12 sularında başlayan ve yaklaşık bir saat süren yangın, TOMA'nın (Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı) da gelmesiyle söndürüldü. Herhangi bir can kaybı olmazken, yangının içeriyi mesken edilen tinerci gençler tarafından çıkarıldığı tahmin ediliyor.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49