Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Hastane Bahçesinde Ev Ortamı Yarattılar
Şanlıurfa devlet hastanesinde hasta yakınları aşırı sıcaklardan korunmak için hastane bahçesi ve balkonlarına serdikleri halılarla kendilerine dinlenecek yer yaptılar.
Hastanenin gölgelik ve boş yerlerine serdikleri halılar üzerinde dinlenen hasta refakatçileri ve yakınları halinden memnun olduklarını dile getirdi. Hastane içinin sıcak olduğunu söyleyen vatandaşlar, dinlenmek ve serinlemek için evden getirdikleri halıları kullanıyor. Hastalarının hastaneden çıkmasını bekleyen vatandaşlar, ziyarete gelen misafirlerini evde karşıladığı gibi karşılamak istiyor. Bunun için böyle bir yönteme başvurduklarını aktaran bir hasta yakını “ Hastanede hastamız yatıyor, onu bekliyoruz. Ziyarete gelen çok oluyor, gelenleri ayakta değil de halılarda ağırlamak istedik. Öte yandan biz de halılar üzerinde daha rahat ediyoruz, dinleniyoruz. Bu şekilde oruçtan da fazla etkilenmiyoruz. Burası çok serin ve bu şekilde iyi vakit geçiriyoruz” dedi.
Gelen ziyaretçileri iyi bir şekilde karşılamak isteyen vatandaşlar, halıları kendilerinden çok misafirler için serdiklerini söyledi. Hastane yönetiminin de bu durumdan şikayetçi olmadığı belirtildi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49