Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Hasta yakınlarına iftar verildi
İki farklı ekiple ilçe sınırları içindeki hastanelerde iftar sofrası açan Eyyübiye Belediyesi vatandaşların takdirini topluyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla sosyal belediyecilik çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi, hastanelerdeki hasta yakınları için açtığı iftar sofralarıyla da takdir topluyor.
Ramazan ayının ilk gününden itibaren Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Eyyübiye Devlet Hastanesindeki hasta yakınlarına iftar veren Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, her gün 2 ayrı ekiple yaklaşık 400 hasta yakını ve refakatçiye iftar sofrası açıyor. Hastane bahçesi ve acil serviste bulunan hasta yakınlarına hem iftar sofrası açan hem de kumanya dağıtan ekipler vatandaşların takdirini topluyor. Hastaları dolayısıyla iftarlarını açamayan hasta yakınları ve refakatçiler bu uygulamadan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler. İftar sofrası ve kumanyadan yararlanan vatandaşlar,” Bence çok güzel bir durum çünkü acil servise gelen hastalar iftara yetişmeyebiliyorlar en azından iftar yemeği bulunmuş oluyor. Eyyübiye Belediyesi’ne çok teşekkür ederim. Yardım ve düşüncelerinizden ötürü ayrıca teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. Yapılanlardan dolayı Eyyübiye Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İftarı yapamayan veya yetişemeyen oluyor böyle bir durum çok güzel ve hayırlı.” Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49