Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Hasan Ocakoğlu’na Uluslararası Ödül

Anadolu'daki ve yurt dışındaki tiyatro hareketlerini ve bu alanda alın teri döken, her türlü zorluğa rağmen tiyatro sanatını yaşatanlara vefa amacıyla bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilen Emek ve Başarı Ödülleri, İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerini bulurken, bir ödül de Şanlıurfa’nın başarılı tiyatro oyuncusu Hasan Ocakoğlu’nun oldu.

“Yönetmen Ve Dramaturg” kimliği ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu oyuncusu olarak aldığı ödülle kentin gurur kaynağı olan Hasan Ocakoğlu, 1984 yılında Ş.Urfa’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimimi Şanlıurfa’da tamamlayan Ocakoğlu’nun tiyatro ile tanışması 1993 yılında başladı. 2004 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncu kadrosuna geçiş yapan Ocakoğlu, halen bu görevini sürdürmekle birlikte, gerçekleştirdiği Stand Up gösterileri ile de büyük beğeni görüyor.

Toplumsal kültürün zenginliği olan Şanlıurfa şivesinin yanı sıra tavır ve yüz mimikleriyle tipik bir Şanlıurfa karakterine hayat veren ve bu yönüyle büyük sempati toplayan Hasan Ocakoğlu, hem senaryosunu yazıp hem de başarıyla hayat verdiği skeçleriyle sosyal medya mecralarında tıklanma rekorları kırıyor, binlerce takipçiyi peşinden sürüklüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48