Öne Çıkanlar urfa sosyal medya sanlıurfa sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Harran Üniversitesi, Şanlıurfa’da Sporda Güzel İşlere İmza Atmaya Devam Ediyor
Harran Üniversitesi spor kompleksinde yapılan çalışmalarla, Sporla Filizlenen Çocuklar Projesi sonunda üç sporcu Ankara’da yapılacak Türkiye Voleybol Erkek Milli Takım Altyapı gelişim kampına davet edildi. Bir sporcu da Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Lisesi 2. Lig takımına çağırıldı.
Üniversite bünyesinde yapılan başarılı çalışmalarla iki yılda 7 sporcunun Erkek Voleybol Milli Takım altyapı kampına davet edildiğini belirten Proje Koordinatörü Doç. Dr. Yakup Aktaş; “Kendi imkânlarımız ve çabalarımız ile bunlar oluyorsa Şanlıurfa’da ilgili kurum ve takımların desteği ile daha fazla Şanlıurfalı çocuğumuzu keşfedebiliriz. Bu memleketin çocukları daha fazlasını hak ediyor. Üniversite olarak şehrin kalkınmasında önemli rol oynamaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın spor kültürü, spor ahlakı, kitap okuma alışkanlığı, voleybol temel teknik ve becerileri açısından ciddi anlamda önemli alışkanlıklar kazanmalarına yardımcı oluyoruz. Bu çalışmaların sonunda çok yetenekli ve gelecek vadeden sporcu adayları ortaya çıkardık. Harran Üniversitesi olarak bundan sonraki süreçte gönüllülük esasına göre devam etmek istediğimiz bu projeye desteğin artmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49