Öne Çıkanlar boks getirildi Yine Halkın İçinde restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Harran Üniversitesi Doktorlarına Birincilik Ödülü Verildi
Harran üniversitesine bağlı Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri yaptıkları çalışma ile birincilik ödülüne layık görüldü.
Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneğinin bu yıl 23.düzenlediği Ulusal Türk Ortopedi ve Travmatoloji kongresinde hazırladıkları çalışmalarla 1.lik ödülüne layık görüldüler.
29 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen kongrede 302 sözlü 691 posterli toplam 993 bildiri sunulurken “çocuklarda çarpık ayak hastalıkları” çalışmasıyla üniversitenin Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç.Dr Akif Altay birinci olurken yapılan bu çalışma takdirle karşılandı.
Dr. Akif Altay yaptığı açıklamada: Mutlu olduklarını dile getirerek, yapılan bu çalışmanın başta üniversitemiz olmak üzere Şanlıurfa ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49